Kollégiumvezetői köszöntő

Mi lehet nagyobb öröm egy vezető számára, mint gyarapodni látni értékeiben egy közösséget, melyért alkot és dolgozik. Ezzel a megújult „bagolyvarkoli.eu” honlappal csatlakozunk azon kollégiumok táborához, akik korszerű weblappal büszkélkedhetnek.
Az 1982-ben két főiskola (a Pénzügyi és Számviteli Főiskola és a Külkereskedelmi Főiskola) által építtetett, 1984-ben átadott épület 2000-től a Budapesti Gazdasági Főiskola, majd 2016-tól a Budapesti Gazdasági Egyetem szervezeti egységeként 364 hallgató részére biztosít második otthont.
A Zugló szívében, jó közlekedési feltételek mellett, csendes környezetben található intézmény méltó körülményeket biztosít a beköltözők vagy az ideérkező vendégek számára.
A kollégium a megfelelő tárgyi feltételek (vezetékes internetcsatlakozás szobánként, egyes helyiségekben WIFI, tanulószoba, konyhák, mosókonyhák stb.) és szolgáltatások (orvosi rendelés, konditerem, csocsó, étterem stb.) mellett biztosítja az eredményes tanulás feltételeit, és tartalmas szabadidős, kulturális és sportprogramokkal látja el a lakókat.
Hagyományaink ápolásával, innovatív gondolkodással igyekszünk megfelelni a kor kihívásainak, hogy végzős hallgatóink büszkén emlékezhessenek az itt töltött évekre, vendégeink pedig az itt töltött napokra.
Mindezek mellett kollégiumunk igyekszik megoldani a távoktatásos hallgatóink szállásgondjait is.
Vezetőtársaimmal együtt bízom abban, hogy a honlapunkon történő barangolást követően sok információt szerez intézményünkről, és talán a későbbiek során nemcsak a hálón, hanem lakóként vagy vendégként is üdvözülhetjük Önt.

Szeretettel látjuk!

Bálint Imre
kollégiumvezető