Tájékoztató vendégeknek

Jelenleg nincs szabad vendégszobánk, a legközelebbi szálláshely a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar Kollégiuma, érdeklődhetnek náluk a 06-1/363-44-94-es telefonszámon, vagy látogassanak el a weboldalukra.

 

Vendégeinknek kétágyas szobákat kínálunk, ám van lehetőség KOB-szállás igénylésére is. Ezzel kapcsolatban a házirend kimondja, hogy „minden kollégista havi 4 alkalommal fogadhat vendéget, s egy vendég havi 4 alkalommal aludhat a kollégiumban, amennyiben az elhelyezésre hallgatói szobában kerül sor (továbbiakban: KOB-szállás). Egy szobában egyszerre csak 3 KOB-szállásos vendég tartózkodhat.” A KOB-szállás díja hallgatóknak 1.180.-Ft/fő/éjszaka, hallgatói jogviszonnyal nem rendelkezőknek 1.630.-Ft/fő/éjszaka. A KOB-szállást igénylők a weboldal Kollégisták/Tájékoztató fülnél olvashatnak részletesebben a szobákról, szolgáltatásokról.

A vendégszobákban biztosított a vezetékes internet, valamint egy szobatelefon, amiről az épület egyes szobái, irodái gyorsabban érhetők el. Szintén a szobában található egy zuhanyzó és egy kézmosó is, a WC, a konyha és a tévéző a folyosóról közelíthető meg.

A földszinti apartman csak korlátozottan vehető igénybe.

A szálláslehetőségekről, árakról az alábbi táblázat nyújt részletes tájékoztatást, további információkért, foglalásért keressék Kovács Sándor Ernőnét a 06-1/469-66-79-es telefonszámon vagy a kovacs.sandorernone@uni-bge.hu e-mail címen.