Kollégiumi felvételi infók – 2016

Évközi jelentkezés kezdete:                    2016. 09. 01.

Évközi jelentkezés vége:                           2017. 04. 30.

 

Tisztelt Felsőéves Kollégisták!

Bizonyára a nyári kollégisták tudnák önöknek elmesélni, hogy milyen munkálatok folynak a kollégiumban, s hogy ezek milyen készenléti szinten vannak. Lehet, hogy majd képeket is csatolok később, a hitelesség kedvéért.

A lényeg: a beköltözés ütemezését azért határoztuk meg így munkatársaimmal, hogy biztonságosan, tiszta környezetben lehessen fogadni a beköltözőket. Legalább arra az időszakra, amikor jönnek. Hisz augusztus végén egy újabb ütem indul el, mely érinti a folyosókat, szeméttárolókat, bejárati részt. Tehát számíthatunk komfortérzet csökkenésre, de azért működőképes lesz a második/harmadik otthonunk. Legalábbis ezen dolgozunk.

A leírtak miatt kérjük, hogy ne elégedetlenkedjenek amiatt, hogy csak szeptember 4-én lehet költözni. Azt is szeretnénk kérni, hogy valóban csak az igényeljen augusztus 29-étől szállást, aki másként nem tudja megoldani. Augusztus 29-31. között csak VK-sok költözhetnek be, igényelhetnek szállást!

A kért fotót, a legutóbb meghatározott módon, szíveskedjenek mielőbb küldeni!!!

Akik eltérő időpontban költöznek szeptember 4-e után, kérem, jelezzék, s számítsanak arra, hogy munkaidőben tudják majd csak megoldani a beköltözést.

Köszönjük a megértést!

a kollégium vezetése

Kollégium-tanév eleji ütemterv 2016

Szobabeosztás 2016_17 tanév

 

 

 

Tájékoztató

Fellebbezések eredménye – felvettek
Bálint Imre  FB-elnök

…és íme az 1. körös felvételi eredménye (Neptun-kód)        A 2. kör a fellebbezés !!!
Jó lista:   Neptun kódos felsőbb felvettek-jó

Ponthatár: 58